Skip to content

Frequently Asked Questions (FAQ)

Kunt u uw vraag hiertussen niet vinden? Lees dan eerst de algemene voorwaarden, hierin is het een en ander terug te vinden. Mocht u het antwoord nog niet kunnen vinden, mail dan naar info@soccerevent.nl

Kan ik mijn zoon/dochter nog aanmelden voor een Soccer Event?

Aanmelden kan tot en met één dag voor aanvang van het Soccer Event mits er nog plek is. Maximaal aantal deelnemers per locatie is 68 (8 keepers en 60 spelers).
Informeer via info@soccerevent.nl of er nog plek is voordat u uw kind aanmeldt.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, hoe nu verder?

Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via info@soccerevent.nl. Het kan zijn dat er een foutje in het e-mailadres zit. Bij sommige e-mailaccounts wil de bevestigingsmail ook in de spam/ongewenste map komen, check anders die eerst even.

Mijn zoon/dochter wil graag bij een vriendje/vriendinnetje in de groep, kan dit?

De groepindeling wordt zo veel mogelijk gemaakt op basis van leeftijd en niveau. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven bij wie uw zoon/dochter in de groep wilt, dit komt in overleg bijna altijd goed mits er niet te veel leeftijdsverschil is. Hebben de vriendjes/vriendinnetjes zich later aangemeld? Ook dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@soccerevent.nl met de namen bij wie uw zoon/dochter in de groep wilt.

Mijn zoon/dochter is eigenlijk nog een jaartje te jong/oud, mag hij/zij toch deelnemen?

Het principe van Soccer Event is met veel plezier samen beter leren voetballen. Vanwege ons programma is de leeftijdsgrens zodanig bepaald dat ieder kind elke dag zo veel mogelijk succeservaringen beleeft en elke dag stralend thuis komt. Bij deelnemers die te jong/te oud zijn zou bovenstaand principe onder druk kunnen komen te staan waardoor kans op minder enthousiasme/plezier en teleurstelling groter wordt. In goed overleg met ouders/verzorgers kunnen wij van deze leeftijdsgrens afstappen. Redenen kunnen zijn; dat de geboortemaand erg dichtbij het toegestane geboortejaar ligt; uw zoon/dochter bij een ouder/jonger team meedoet en/of getalenteerd is/dispensatie heeft; uw zoon/dochter krachtig genoeg is om drie dagen training vol te houden.

Kan mijn zoon/dochter ook minder dagen deelnemen?

Het is mogelijk dat uw zoon/dochter minder dagen deelneemt aan het Soccer Event. Voor het optimale Soccer Event gevoel adviseren wij om alle dagen deel te nemen, ook omdat er een bepaalde opbouw in het programma zit. Nog een reden is dat wanneer er meerdere kinderen uit één groepje niet zijn het programma onder druk komt te staan voor die groep, en dat zou jammer zijn. Mocht uw zoon/dochter minder dagen willen deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@soccerevent.nl.

Verandert de prijs wanneer mijn zoon/dochter een dag minder mee doet?

Vanwege de uniforme uitstraling tijdens het Soccer Event is uw kind bij deelname sowieso verplicht een tenue van Soccer Event t.w.v. 46,00 euro af te nemen. Als uw zoon/dochter twee dagen mee doet wordt de kostprijs 112 euro. Bij deelname van één dag wordt de kostprijs 79,00 euro. Voor beide geldt inclusief Soccer Event tenue.

Mijn zoon/dochter kan helaas niet mee doen aan het Soccer Event, hoe kan ik annuleren?

Indien u de aanmelding van uw zoon/dochter wilt annuleren dan moet dit per mail naar info@soccerevent.nl. Raadpleeg voor verdere annuleringsvoorwaarden onze algemene voorwaarden.
Het kan voorkomen dat de geannuleerde plek ingenomen kan worden door een nieuwe deelnemer (kan alleen bij deelnemer van dezelfde leeftijd/niveau én kledingpakket). In dat geval krijgt u de deelnamesom volledig gerestitueerd.
Nog een mogelijkheid is dat uw zoon/dochter doorgeschoven kan worden naar een ander Soccer Event in de buurt op later tijdstip (bv. bij ziekte/blessure).

Mijn zoon/dochter heeft vorig jaar meegedaan, hij/zij heeft het Soccer Event tenue nog en deze past hij/zij nog goed. Is het mogelijk dat hij/zij dit jaar geen tenue afneemt?

Elk jaar kiezen wij een andere kleur en/of samenstelling van het Soccer Event tenue. Vanwege de uniforme uitstraling tijdens het Soccer Event is uw zoon/dochter bij deelname sowieso verplicht een Soccer Event tenue t.w.v. 46,00 euro af te nemen.

Kan er ook een Soccer Event tenue besteld worden wanneer onze zoon/dochter niet mee doet?

Ja dat kan tegen kostprijs; 46,00 euro (kousen, short, shirt inclusief opdruk logo Soccer Event).

Hoe zit dat met kledingmaten?

Wij werken al jaren met onze kledingleverancier SMP Sportscare (merk Jako).
Shirtmaat 104 is gekoppeld aan shortmaat 104 en kousen maat 27/30.
Shirtmaat 116 is gekoppeld aan shortmaat 116 en kousen maat 31/34.
Shirtmaat 128 is gekoppeld aan shortmaat 128 en kousen maat 31/34.
Shirtmaat 140 is gekoppeld aan shortmaat 140 en kousen maat 35/38.
Shirtmaat 152 is gekoppeld aan shortmaat 152 en kousen maat 39/42.
Shirtmaat 164 is gekoppeld aan shortmaat 164 en kousen maat 39/42.
Shirtmaat S is gekoppeld aan shortmaat S en kousen maat 39/42.
Shirtmaat M is gekoppeld aan shortmaat M en kousen maat 42/45.
Shirtmaat L is gekoppeld aan shortmaat L en kousen maat 43/46.

Ik heb de verkeerde kledingmaat besteld, kan ik dat nog veranderen?

Dat kan alleen wanneer er nog een nieuwe aanmelding binnenkomt die dezelfde kledingmaat heeft besteld. In dat geval kunnen wij uw nieuwe kledingmaat alsnog nabestellen. Het kan gebeuren dat deze dan later geleverd wordt (dus niet op de eerste dag van het Soccer Event).

Mijn zoon/dochter wil heel graag nog een keer meedoen in dezelfde zomer bij een andere locatie, kan dat? Zo ja, hoe zit dat dan met de kosten?

Ja dat gebeurt vaker, alleen maar leuk. Het is wel zo dat het programma in grote lijnen hetzelfde is, je hebt vaak wel andere trainers wat het al anders maakt.
Voordeel; u hoeft niet een tweede keer een Soccer Event tenue af te nemen. In dat geval is de kostprijs voor de resterende 2 dagen 66 euro.

Ik heb mijn zoon/dochter aangemeld voor het verkeerde Soccer Event, kan ik dit nog omzetten?

Ja, het omzetten van een Soccer Event is altijd mogelijk, mits daar nog plek is. Dien uw verzoek in via info@soccerevent.nl.

Ik wil nog een ongevallenverzekering of annuleringsverzekering afsluiten, kan dit?

U kunt geen ongevallenverzekering en/of annuleringsverzekering afsluiten bij ons. Hier dient u zelf voor te zorgen. Ons advies is uw verzekeringsadviseur hiervoor te raadplegen.

Wanneer ontvang ik informatie over het Soccer Event?

In de bevestigingsmail die u z.s.m. na aanmelding ontvangt staat alle benodigde informatie die u moet weten. Wij proberen u ongeveer een week van tevoren een reminder te sturen met de benodigde informatie. U kunt tegen die tijd ook onze site raadplegen voor informatie.

Ik wil me aanmelden als trainer van Soccer Event, kan dit?

Wij zijn elke zomer op zoek naar nieuwe enthousiaste trainers die ons team komen versterken. Een pré is dat je over de benodigde trainersdiploma(‘s) beschikt en ervaring hebt met een bepaalde leeftijdsgroep bij je club. Studenten van de ALO en/of Sport en Bewegen (CIOS) met een voetbalachtergrond kunnen zich ook aanmelden. Aanmelden kan via info@soccerevent.nl.